Utenlandsopphold i Australia

Jeg er for tiden på utenlandsopphold i Australia i forbindelse med PhD-arbeidet mitt. Jeg er tilknyttet School of Early Childhood and Inclusive Education (tilsvarende barnehage- og grunnskolelærerutdanning, 0-8 åringer) ved Queensland University of Technology (QUT) i Brisbane. Vi ankom Australia i slutten av Juni, og har vært her i 2 mnd allerede! Tida går jammen fort!

. . .

Campus Kelvin Grove

Universitetet består av mange ulike bygninger, omkranset av palmetrær og andre eksotiske trær.

QUT

Jeg deler kontor med en koselig PhD-stipendiat fra Brasil, som også skal være her denne høsten — eller kanskje jeg må skrive «våren», for det er jo det som er riktig her i Brisbane.

. . .

Analyser og diskusjoner

Jeg holder for tiden på med analyse av eget datamateriale. Denne uka har jeg deltatt på flere kurs og møter med ulike tema relatert til forskning. Utrolig spennende og inpirerende, og lærerikt! Neste uke skal jeg jobbe videre med analyser, og også forberede en presentasjon som jeg skal ha i ei forskningsgruppe ved QUT uka etter. Da skal jeg presentere eget arbeid. Jeg skal også på noen barnehagebesøk om noen uker. Det ser jeg fram til!

Det har vært litt lite oppdateringer på bloggen den siste tida, men det kommer flere oppdateringer fra landet «down under» – utenlandsopphold i Australia er et eventyr!

. . .

Brisbane – en flott by!

Vi bor sør for Brisbane elva, og QUT ligger nord for. Jeg må derfor gjennom by-kjernen hver dag. Med egne bussveier for bussene, utenom biltrafikken, går det heldigvis kjempe bra! Ved QUT er det en stor og flott busstasjon, med heis opp til toppen av bakken der kontoret mitt ligger.

Klikk her for flere blogginnlegg fra Australia.


Publisert:

Skrevet av:

.

Kategori: