Ordsky av bloggens stikkord

Ordsky laget ved hjelp av Wordart.

En ordsky av bloggens stikkord kan se slik ut:

Animasjon Apper Artikkel Bilder Blogg BlåStriper DelGleder DigitalDanning DigitalFortelling DigitalKompetanse DigitalKunst Diktafon Etikk eTwinning Faglitteratur Forskning Fotografere Fototips GarageBand IKT-senteret iMovie InteraktivTavle iPad/Nettbrett Koding Kurs/Konferanse LageSpill Lyd Masteroppgave Mikroskop MovieMaker Nettressurs Nettside Nettvett/Sikkerhet PowerPoint Programvare Progresjonsplan Publisere StopMotion Superetterforskerne Tema/prosjektarbeid Timelapse Tips&ideer Utforske Utstyr Webkamera

Men de samme ordene kan også bli til flotte bilder!

Ordsky laget ved hjelp av Wordart

Her har jeg kopiert alle stikkordene fra bloggen og limt de inn i en ordsky laget ved hjelp av Wordart. Wordart er en nettressurs der det er formen på bildet eller figuren som er i hovedfokus: wordart.com

Bruk f.eks. barnas navn eller andre ord som barna er opptatt av, og la de være med og lage flotte ordskyer/bilder! I Tagul kan dere selv velge farge, bokstavtype, bilde m.m. Og på den måte kan de samme ordene bli til mange ulike uttrykk!

Jeg har tidligere tipset om nettressursene Wordle (www.wordle.net) og Tagxedo (www.tagxedo.com). I Wordle er det de mest brukte ordene som er i fokus, men jeg opplever dessverre at denne nettressursen ikke virker like godt i alle nettlesere.

iLanguageCloud er en tilsvarende app for Android som fungerer godt. Her er det også de mest brukte ordene som er i fokus, så den minner en del om Wordle.