Om meg

Oppdatert 17. august 2020

Jeg heter Marianne Undheim og er utdannet førskolelærer. Etter 23 flotte år som førskolelærer – 15 av de i Kleppe friluftsbarnehage – begynte jeg på en PhD (doktorgrad) ved Universitetet i Stavanger (UiS) februar 2017.

I PhD-en har har jeg forsket på barnehagebarns digitale fortellinger. Jeg er opptatt av barns kreative og skapende bruk av digitale verktøy og hvordan de digitale verktøyene kan inngå som naturlige verktøy blant annet i tema-/prosjektarbeid med barn. Sammenhengen mellom pedagogikk, teknologi og fag ser jeg på som helt sentral.

I august 2020 ble jeg ansatt som førsteamanuensis i pedagogikk ved barnehagelærerutdanningen ved UiS. Jeg er tilknyttet første trinn heltid, arbeidsplassbasert barnehagelærerutdanning, regional kompetanseordning og Filiorum. Ser fram til nye spennende utfordringer!

I desember 2019 deltok jeg på gruppechatten i episode 3 av podkasten Digbart – der vi diskuterte hvordan digitale verktøy kan brukes i barnehagen.

I 2016 deltok jeg i debattprogrammet NRK Ytring 6. mars 2016 der jeg bl.a. beskrev hvordan personalet i Kleppe friluftsbarnehage bruker nettbrett og andre digitale verktøy sammen med barna i skapende og kreative prosesser.

Ta gjerne kontakt

Klikk her for informasjon om personvern og informasjonskapsler.